Rejseforsikring USA

Inden afrejsen til Chicago er det en god ide, at tegne en rejseforsikring til USA.

Sundhedssystemet i USA er ikke som vi kender det herhjemme, og det kan blive dyrt at blive undersøgt af en læge eller at blive indlagt på sygehuset. De amerikanske hospitaler er blandt de dyreste i verden, og derfor kan en indlæggelse blive en grim økonomisk oplevelse, hvis du ikke har en rejseforsikring.

Chicago Bean

Det skal din rejseforsikring til USA dække

Din rejseforsikring skal naturligvis dække udgifter til læge eller sygehus, såfremt uheldet er ude. I forlængelse af dette skal rejseforsikringen også dække omkostninger til syge- og hjemtransport, så du ikke står med udgifterne, hvis du eksempelvis skal transporteres til Danmark i et ambulancefly. Det gælder også i tilfælde af lægeeskorte, der kan være nødvendigt, hvis du skal have medicin af en læge på turen over Atlanten.

Er du forsikret med en rejseforsikring fra Dansk Rejseforsikring bliver dækningsberettigede udgifter til læge- og hospitalsophold samt syge- og hjemtransport dækket. Husk, at rejseforsikringen skal tegnes forud for din afrejse.

Når rejsen går til USA er det en god ide, at have en ansvarsdækning, da personlige sagsanlæg sker oftere end i Danmark. Sagsanlæg er desuden økonomisk større end tilfældet er i Danmark. Ansvarsdækningen består af to områder:

  1. Tingskader, der for eksempel dækker, ødelæggelse af andres ting, hvor den forsikrede gøres til ansvarlig for skaden.
  2. Personskader, det er tilfælde hvor den forsikrede bliver personligt ansvar for en personskade på en anden person.

Læs mere om rejseforsikring USA og beregn prisen på en rejseforsikring hos Dansk Rejseforsikring.

Skal jeg tegne en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring?

Vi oplever ofte at folk spørger hvilken rejseforsikringstype de skal vælge. Hvorvidt det bedst kan svare sig at købe en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring afhænger af din rejseaktivitet.

Vælger du en årsrejseforsikring fra Dansk Rejseforsikring er du dækket på alle rejser på op til 30 dage i det valgte dækningsområde (geografisk lokation). Du kan derfor trygt tage af sted velvidende at du er dækket, hvis uheldet er ude.

Omvendt kan du overveje en enkeltrejseforsikring, hvis du skal på en enkelt rejse i årets løb. Enkeltrejseforsikringen dækker kun en enkelt rejse, og det betyder, at hvis du rejser flere gange om året, kan det ofte betale sig at erhverve sig en Årsrejseforsikring i stedet.

Vil du vide mere om en Årsrejseforsikring og Enkeltrejseforsikring kan du læse mere på vores hjemmeside.

Rejser du til USA for at studere?

Mange uddannelsesinstitutioner i USA, kræver at udvekslingsstuderende tegner en forsikring for at kunne begynde sine studier. Er du ung under 35 år, kan du spare op til 20% på rejseforsikringen til USA. Læs mere om vores studierejseforsikring her.

Kort over USA