Magnificent Mile

Magnificent Mile - Chicago

Næsten to kilometers shopping! Det er noget, der får hjerte til at banke. Men ophidselsen stopper ikke her, fordi dette berømte område har meget mere at tilbyde. Det er klart, at shopping er førsteprioritet, men der er mulighed for rundvisning, at spise middag og meget andet.

Hvis du har en lille arkitektdrøm i maven, så start i LEGO-butikken på N. Michigan Ave 520 og byg en skyskraber med din søn eller datter. Du kan købe et bord eller en T-shirt, eller få et samlesæt af Sears Tower.

Hvis din datter er mere interesseret i dukker, er der the Amerikan Girl Place på East Chicago 111. Se en live teaterforestilling eller tag en kop the, mens hun shopper i butikken.

Besøg Hershey’s (en verden af chokolade og desserter) og se hvad der var begyndelsen på Milton Hersheys slik-rige. Hvis du ikke fik nok i Hershey’s, er her også Ghiradelli’s. Hvis du endnu ikke er kørt død i desserter, så prøv nogle dødlækre ostekager på the Cheesecake Factory på N. Michigan Ave 875.

Nu hvor du har fået rigeligt med sukker, så stepdans i Fred Astaire Dance Studio på N. Michigan 200 og få nogle tips. I dette verdensberømte studie undervises der i alverdens danse.

Nu hvor du er klar til det helt store, så vals ned til Drury Lane Theater på E. Chestnut 175. De vil måske ikke lade dig prøve, men i det mindste kan du se hvordan de professionelle gør det.

Er du ikke klar til at side ned? Så gå over til Chicago Ave og Michigan Ave og se the Old Water Tower & Pumping Station – det eneste bemærkelsesværdige, historiske, der overlevede Den store Chicago Brand. Men sommetider får du mere end du betaler for. Tonsvis af interessante fotografier af det gamle Chicago.

Foretrækker du nogen gange noget mere moderne? Så prøv the Museum of Contemporary Art på E. Chicago Ave 220. Fotografier, skulpturer, malerier, videoer i massevis er forvaret her. Tjek programmet for at se, om du kan nå en af live-forestillingerne.

Er du træt af at gå nu? Så sæt dig ned på Grand Lux Cafe på N. Michigan Ave 600. Udformet efter Europas bistroer, er der noget på menuen, der vil glæde selv den mest kræsne. Bageriet vil lave en dessert, hvis du vil vente på det.

Hvis du foretrækker noget lidt stærkere mad, så gå i stedet ind i Heaven on Seven på N. Michigan Ave 600. Menuen er fra Cajun og Creole. Hvis du nogensinde har været i denne sydlige by, vil du vide, at dette er den ægte vare.

Italiensk er måske, som for tusindvis af Chicago-fødte, mere din stil. Gå ind i Cafe Spiaggia på N. Michigan Ave 980 og få et glas vin og nogle af de fineste italienske retter nogen steder i byen.

Og angående shopping – prøv Bloomingdale’s, Saks, Nordstrom’s, Marshall Field, Lord&Tayler eller Tiffany’s for en eksklusiv oplevelse. Har du stadig penge tilbage? Hvad med Cartier, Burberry, Hermes eller Armani? Ikke tilfreds? Fint, gå til Nieman Marcus, som er hjembyens fordel.

Hvis du i de mere end 460 butikker ikke kan finde noget at købe, kan du bare kigge. Det er også okay.

Street View fra Magnificent Mile i Chicago