John Hancock Center

John Hancock Center - Chicago
John Hancock Center

Ikke den højeste bygning i Chicago, men helt sikkert en af de mest fremragende. Med sine karakteristiske tvillingeantenner på toppen og X-formede linjer på facaden, er denne bygning et arkitektonisk vidunder. Den blev færdiggjort i 1969, men det er svært at forestille sig, at den ikke altid har været en del af Chicago.

Med den unikke arkitektur er bygningen et særsyn, selv fra jorden. Men the Hancock tilbyder gæster et af de bedste observatorier i USA, som giver en af de bedste udsigter nogen steder, på en klar dag kan man se hele Chicago og meget mere ud over det.

Der er også rigeligt med klare dage i Chicago. Byen bliver ikke kaldt the Windy City for ingenting. De klare himler, giver fantastiske udsigter fra de prisvindende bygninger i Chicago. Du kan også se snesevis af kilometer og få en fornemmelse af prærierne, hvorfra byen udsprang, ved at kigge ud over Illinois, Indiana og Wisconsin.

The Sinature Room og Louge på 95. og 96. etage er også passende navngivet. Gæster kan spise middag på nogle af de bedste steder i Chicago, mens de betragter udsigten og finde loungen, for at nyde noget godt jazzmusik, og derefter gå ned til observatoriet en etage under.

Observatorietagen tilbyder udstillinger, der forklarer bygningens usædvanlige konstruktion og meget om byen i sig selv. Sørg for at bruge noget tid på at betragte væggen, der er 80 meter høj og rummer mere end 100 billeder af Chicagos historie. Du kan også drage fordel af Chicagos Vinduer, som viser dig et utal af de mest populære turiststeder i byen.

I et indelukket område kan besøgende mærke den berømte vind, der giver byen dens øgenavn. Vær forberedt, for vinden er til tider så stærk, at vindstød på 98 kilometer i timen i marts 2002 løsrev et stillads, som væltede og smadrede flere biler.

På 44. etage er der et værelse, der har USAs højeste indendørs swimmingpool. Tag en dukkert og nyd udsigten på samme tid. Andre dele af interiøret er blevet flyttet og værelset er også et syn i sig selv med dets kalkstensoverflade.

Den elliptiske plads, hvor du kan nyde planterne, der afspiller de skiftende årstider, fuldfører turen. Sørg for om natten at kigge op, for at se båndet af hvide lys rundt om toppen, der oplyser en af Chicagos arkitektoniske ikoner.

Lokaliseret på N. Michigan Ave 875 midt i Magnificent Mile, finder du mange andre attraktioner. Den hurtige elevator kan føre dig op til toppen på 40 sekunder. Men vær forberedt på at vendte på billetter og på at tage turen op. ”Big John” er meget populær.

Street View fra John Hancock Center i Chicago